Lifting-ul „Fox Eyes – Ochi de Vulpiță”

 

Lifting-ul pentru ochi Fox Eyes se face utilizând fire bioresorbabile.
Aplicate în zona ochilor au un efect de ridicare al sprâncenelor.

CE ESTE LIFTING-UL PRIN FIRELE PDO?

Acest tratament de lifting poate fi folosit pentru a obține populara tendință, ochi de vulpe. Intervenția ridică și alungește eficient pleoapa superioară, creând o formă frumoasă, migdalată a ochilor.

Procedura de lifting „Fox Eyes”, poate fi folosită ca o soluție subtilă și pentru alte probleme ale ochilor, cum ar fi sprâncenele grele, asimetria sau pleoapele mărite. De exemplu, o singură sprânceană poate fi ridicată pentru a corecta asimetria acestora.

Este o metoda eficientă pentru a ridica pleoapele grele „cu glugă”, care se pot dezvolta odată cu înaintarea în vârstă. Pacienta obține astfel o privire împrospătată și tinerească.
Fiecare fir este solubil(bioresorbabil) și conține mici conuri/cârlige. Aceste conuri permit firului să se prindă în țesutul profund al feței pentru a-l ridica, totodată producând si colagen.

Cu firele VS-line Thread Series, vă oferim posibilitatea de a vă îndeplini dorința
într-un mod natural și sigur.

CE IMPLICĂ PROCEDURA FOX EYE LIFT?

• Un fir solubil care conține mici conuri/cârlige, este introdus sub piele si apoi este strâns. Conurile firului se agață sub piele pentru a ridica zona.
• Sunteți treaz/ă pe tot parcursul și procedura nu durează mai mult de 20 de minute.
• Nu este dureros deoarece vi se injectează anestezic local înainte de procedură.
• Rezultatele sunt instantanee, iar timpul de recuperare este de câteva zile.

Firele MONO VS-line
Firul mono este modelul de bază al seriei de filete VS-line. Este un fir monofilament cu un singur fir. Este cel mai simplu model, astfel aplicabil pentru primul utilizator sau este adesea folosit pentru combinații cu mai multe fire care servesc ca scarfolder.

 

CUM FUNCTIONEAZA UN LIFTING FOX EYES ?

• În primul rând, lifting-ul sprâncenelor ridică mecanic pielea, ceea ce oferă feței un aspect liftat imediat – acționând ca un lifting nechirurgical al sprâncenelor
• În al doilea rând, în lunile următoare, micile conuri de pe fire (care sunt ancorate adânc în pielea ta) stimulează producția de colagen a organismului, creând un aspect ridicat, complet natural.
• Pentru a intensifica lifting-ul zonei sprâncenelor și a prelungi efectele, se poate injecta toxina botulinică în ziua tratamentului.

Lifting-ul ochilor PDO este un lifting nechirurgical de sprâncene în care firele sunt folosite în această zonă din trei motive diferite:

1• Pentru a schimba forma sprâncenelor, denumită adesea sprâncene de vulpe. Acest lucru creează un aspect de ochi de vulpiță cu ochii alungiți și colțurile arcuite, care nu are legătură cu procesul de îmbătrânire.
2• Pentru a crea un lifting al sprâncenelor – de exemplu, ridicarea sprâncenelor pentru a trata pleoapele „cu glugă” sau sprâncenele grele, care sunt adesea cauzate de îmbătrânire – tratamentul pentru această indicație este potrivit de la 30 de ani în sus.
3• Pentru a corecta asimetria, un fir PDO este plasat într-o sprânceană pentru a o ridica și pentru a crea simetrie cu cealaltă.

CÂT DUREAZĂ PROCEDURA?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest tratament este că durează doar 15 până la 30 de minute. După aceea, ești liber să te întorci la muncă sau orice altceva ai avut programat pentru restul zilei.

De-a lungul timpului, firele se dizolvă pur și simplu în mod natural în piele, la fel ca orice alt fir bioresorbabil.

Efectul lifting-ul PDO al sprâncenelor durează în medie 6 luni.

Spre deosebire de liftingurile cu fir în altă parte a feței, care durează adesea până la 18 luni, rezultatele unui lifting ochi de vulpe tind să dureze mai puțin, în jur de 6 -12 luni. După aceasta perioada, procedura poate fi repetată.

Firele pot fi folosite în sprâncene în două grupe de vârstă diferite, în funcție de motivul tratamentului:
  1. Pentru a schimba forma sprâncenelor (de exemplu, dați un aspect de ochi de vulpe/sprâncene de vulpe), care este potrivită la orice vârstă peste 18 ani și este obișnuită pentru femeile de 20 și 30 de ani. Acest lucru nu are legătură cu procesul de îmbătrânire.
  2. Pentru a crea un lifting al sprâncenelor – de exemplu ridicarea sprâncenelor pentru a trata pleoapele cu glugă sau sprâncenele grele care sunt adesea cauzate de îmbătrânire – tratamentul pentru această indicație este potrivit de la vârsta de 30 de ani și cele mai frecvente grupuri de vârstă care se prezintă pentru liftingul sprâncenelor din acest motiv sunt la 40-50 de ani.

CARE SUNT EFECTELE ADVERSE CE POT APAREA ?

Unii pacienți observă unele vânătăi și umflături imediat după procedura. Alte reacții adverse comune vizibile în primele zile sunt încrețirea pielii și gropițele. În general, recomandăm 2-3 zile libere după un tratament de ridicare a firului sprâncenelor, deoarece timpul refacere este mai mic decat în oricare altă parte a feței.

CE TREBUIE FAC DUPĂ TRATAMENTUL MEU DE LIFTING?

Există o listă extinsă de îngrijire ulterioară pe care va trebui să o urmați după procedură, care include evitarea exercițiilor fizice timp de 7 zile și dormitul pe spate timp de 5 nopți. Este posibil să aveți urme evidente pe față timp de 2-3 zile după tratament. Se recomanda să luați câteva zile libere de la muncă/ să evitați activitățile sociale în urma acestui tratament.

POT COMBINA TRATAMENTUL FOX EYE LIFTING CU ALTE TRATAMENTE?

Da, tratamentul de lifting „ochi de vulpe” poate fi combinat concomitent cu tratamentul cu Botox . De asemenea, este posibil să aveți un tratament de lifting pentru ochi de vulpe cu fire în altă parte a feței în aceeași . Mulți dintre pacienti doresc, de asemenea, să ridice obrajii sau pometii în același timp.

Daca ati facut un lifting cu fire bioresorbabile am vrea sa aflam impresiile dvs.!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *