Remodelare corporala cu acid hialuronic Hyacorp MLF

Când vine vorba de proceduri cosmetice, de ani de zile oamenii a trebuit să se supună unor tratamente chirurgicale intruzive pentru a-și îmbunătăți sau remodela corpul.

Indiferent de forma corpului pacientului, aceștia sunt interesați de diferite proceduri de îmbunătățire, cum ar fi procedurile de conturare a corpului și de îmbunătățire a feselor.

Cu ajutorul HYACORP Body Contouring, pacienții pot obține cu ușurință tipul de corp pe care și-l doresc, fără insa a suferii interventia chirurgicala.

Ce este exact HYAcorp Body Contouring?

Este un produs avansat care se injectează cu ușurință în interiorul corpului.

Este folosit pentru a îmbunătăți conturul corpului prin remodelarea feselor, sânilor și a altor părți ale corpului.

Acest produs conține acid hialuronic reticulat, care este o substanță care este prezentă în mod natural în organism. Se leagă și, de asemenea, reține cantități mari de umiditate.

Dupa tratament, HYAcorp oferă un efect de volumizare imediat vizibil, confera o formă modificată care va dura mult timp.

Mai mult, HYAcorp Body Contouring este o procedură sigură. Este minim invaziv și nu are nevoie de mult timp pentru recuperare.

Ajută la netezirea imperfecțiunilor care sunt prezente pe suprafața pielii. Aceasta include, denivelarile cauzate prin tratamentele de liposucție și cicatricile cauzate de intervențiile chirurgicale.

Deoarece acidul hialuronic este biodegradabil, acesta va fi absorbit de organism pe măsură ce trece timpul, prin urmare, rezultatele HYAcorp Body Contouring nu sunt permanente.

În general, aceste rezultate vor dura unul până la doi ani. Cel mai probabil, pacienții vor necesita tratamente de întreținere.

Cu toate acestea, dacă pacientului nu îi plac rezultatele sau se confruntă cu anumite efecte adverse, atunci acest tratament poate fi dizolvat cu ușurință prin utilizarea enzimei numite hialuronidază.

Din ce este făcută HYAcorp Body Contouring?

Acidul hialuronic este ingredientul principal al acestui produs. Concentrația și dimensiunea particulelor de acid hialuronic sunt fabricate special pentru conturarea corpului. În comparație cu acidul hialuronic nereticulat, acidul hialuronic reticulat nu numai că îmbunătățește stabilitatea și funcționalitatea tratamentului, ci este și foarte vâscoelastic.

Cum se utilizează HYAcorp în tratamente?

Acest produs este folosit pentru a reda volumul pierdut și a spori conturul diferitelor zone ale corpului. Acest lucru este ideal pentru persoanele care și-au pierdut o anumită cantitate de volum în anumite zone ale corpului din cauza modificărilor țesuturilor moi, a îmbătrânirii și a pierderii elasticității în timp. În plus, persoanele care doresc să-și îmbunătățească anumite zone ale corpului vor găsi, de asemenea, acest tratament benefic pentru ei.

Mulți dintre practicieni și chirurgi estetici sunt conștienți de beneficiile utilizării acestui produs atunci când vine vorba de remodelarea sânilor și de îmbunătățirea feselor, față de alte proceduri invazive precum intervenția chirurgicală.

HYAcorp este soluția perfectă pentru cei care doresc să modeleze sau să netezească frumos imperfecțiunile care sunt prezente în textura pielii sau în corpul lor.

HYAcorp MLF2 este destinat pentru modelarea urmatoarelor zone:
• Fesele
• Sânii
• Pieptul masculin
• Gambele
• Tratamentul deformărilor concave

Formula HYAcorp MLF vine în două forme. Formula HYAcorp MLF2 tinde să fie mai groasă și este folosită pentru conturarea zonelor mai mari, cum ar fi fesele, sânii și gambele, în timp ce formula HYAcorp MLF1 este folosită pentru regiuni mai mici, cum ar fi mâinile.

Cine poate folosi HYAcorp Body Contouring?

Acest produs este potrivit atât pentru bărbații cât și femeile care doresc să-și îmbunătățească conturul corpului. HYAcorp oferă rezultate care arată natural pentru pacienții adulți care caută să iși îmbunătățească corpul fără să-și facă griji că vor suporta o operatie chirurgicala.

În general, bărbații aleg sa foloseasca HYAcorp MLF2 pentru fese și gambe.
In cazul pacientelor oncologice, Hyacorp a avut rezultate foarte bune pentru reconstrucția sânilor după indepartatrea tumorii, sau cu alte proceduri reconstructive. Proprietatile de modelare și fixare fac ca MLF2 să fie deosebit de eficient pentru acest tratament.

Femeile care și-au pierdut volumul în sâni din cauza alăptării, slăbirii sau doar au sânii mici pot beneficia și ele de acest produs în loc să opteze pentru o intervenție chirurgicală de augmentare.

Este MLF2 sigur de utilizat?

S-a dovedit că acest produs nu numai că este eficient, ci și sigur de utilizat.

Deoarece acidul hialuronic este cunoscut ca o substanță naturală, este și biocompatibil. HYAcorp MLF2 a fost aprobat pentru a fi utilizat pentru restaurarea volumului, modelarea sânilor și conturarea corpului.

Mai mult decât atât, acidul hialuronic prezent în interiorul HYAcorp este fără BDDE și testat ESB. În plus, conține și o cantitate semnificativă de concentrații de proteine.

De asemenea, multe studii clinice au concluzionat că injecțiile cu HYAcorp nu interferează cu detectarea defectelor mamare sau a mamografiilor. În plus, conform anumitor studii, nu a fost găsită nicio legătură între HYAcorp și cancer.

În plus, MLF2 este o procedură sigură pentru creșterea feselor și a sânilor. În plus, această procedură este neinvazivă, nu necesită un timp lung de recuperare și este puțin dureroasă. Pacienții vor primi rezultate imediate, prin urmare pot părăsi cabinetul după ce au văzut efectele pozitive ale procedurii.

Siguranța HYAcorp?

HYAcorp MLF1 & MLF2 este aprobat CE în UE pentru utilizarea restaurării volumului și modelarea suprafețelor corporale, iar HYAcorp este autorizat pentru modelarea sânilor.

HYAcorp HA este testat fără ESB și de origine non-animală, iar acidul hialuronic utilizat în producția HYAcorp este fără BDDE și endotoxină, cu concentrații de proteine ​​nesemnificative.

Siguranța pacientului este o prioritate; compania a efectuat studii clinice privind utilizarea HYAcorp pentru femeile supuse mamografiei după modelarea sânilor.

Rezultatele acestor investigații clinice arată că HYAcorp nu interferează cu mamografiile și nici nu împiedică detectarea afectiunilor mamare.

Femeile care au luat în considerare modelarea sânilor cu HYAcorp au dorit să fie asigurate că implantul nu a afectat negativ eficiența viitoarelor mamografii și țesutul mamar în sine și nu există nicio legătură între HYAcorp, care este compus din acid hialuronic, o substanță naturală deja găsită în organism și cancer
Injectarea HYAcorp este mult mai puțin invazivă decât operația cu perioadă scurtă de recuperare cu un material natural în organism și cu rezultate instantanee.

Într-un studiu, a fost evaluată mamografia după injecția cu HYAcorp pentru mărirea sânilor.

S-a ajuns la concluzia că mamografiile acestor pacienți sunt ușor de evaluat si nu a fost nevoie de investigatie suplimentara RMN.

Declinare a răspunderii medicale !

Informațiile de pe acest site nu sunt menite să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesional. Tot conținutul, inclusiv textul, grafica, imaginile și informațiile, conținute pe sau disponibile prin intermediul acestui site web are doar scop informativ general.

 

 

2 raspunsuri
  1. Badin
    Badin says:

    Buna, ma bucur ca am gasit aceasta informatie. Astazi bloggerii publica doar despre barfe si internet si acest lucru este cu adevarat frustrant. Un site bun cu continut interesant, asta este ceea ce am nevoie. Va multumesc ca pastrati acest site, il voi vizita. Faci buletine informative? Nu pot gasi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *