Tipuri de acid hialuronic

Umpluturile cu acid hialuronic sunt o soluție fantastică atât pentru bărbații, dar mai ales pentru femeile care au riduri fine sau profunde, cearcăne, riduri de zâmbet și linii de încruntare, linii de marionetă, falduri nazo-labiale, buze subțiri, riduri verticale fumători, lipsă volum maxilar și altele.

Înainte de începerea tratamentului, este esențial să vă informați despre eventualele alergii ale pacientilor dvs.

Vă aducem în atenție câteva produse din portofoliul Nfarm.

Belotero®

Belotero

Este fabricat folosind o tehnică specială care implementează tehnologia Cohesive Polydensified Matrix (CPM). Această metodă creează elasticitatea unică și proprietățile polidensificate din Belotero, ceea ce îi permite să fie atât de compatibil cu corpul uman.

Belotero Balance este o umplutură injectabilă pentru riduri, care creează un aspect mai tineresc pentru persoanele cu linii faciale fine și șanțurilor lacrimale /cearcăne . Această umplutură dermică este o substanță asemănătoare gelului. Utilizat pentru a corecta liniile adânci din jurul nasului sau gurii, Belotero Balance conține acid hialuronic (HA), acesta fiind o componentă naturală a pielii.

Citește mai multe aici Belotero Balance lidocaina 1x1ml

Dacă ați folosit deja acest produs, ne-ar face mare plăcere să împărtășiți cu noi opiniile dvs.

Juvéderm®
Juvederm

Juvéderm tratează liniile de expresie, ridurile fine și este des utilizat în procesul de umplere buze, creare volum. Acest filer poate fi utilizat singur sau împreună cu alte tratamente nechirurgicale, cum ar fi BOTOX® -ul, pentru a îndeplini obiectivele cosmetice.

Pe site-ul nostru poți comanda următoarele tipuri Juvéderm, cu rezultate care pot dura până la un an:

Juvéderm Ultra 3 este un gel mai gros, astfel, permite o mai mare versatilitate în conturarea și volumizarea liniilor faciale și pliurillor nazo-labiale, în umplerea ridurilor mai adânci și îmbunătățirea volumului buzelor.

Juvéderm Ultra 2 este des utilizat pentru corectarea ridurilor minore din zona superioară a dermului cutanat. De asemenea, utilizați pentru definirea formei și volumului buzelor.

Juvéderm Hydrate poate face ca pielea de pe gât, față și mâini să pară mai netedă, mai puțin încrețită și mai hidratată. Efectul este de lungă durată și dă un aspect tineresc. Conține acid hialuronic biocompatibil și antioxidant (Manitol), care joacă un rol important în eliminarea efectelor tulburătoare ale radicalilor liberi asupra dermului pielii. Oprind în același timp degradarea gelului și riscul inflamației post-injectabile.

Dacă ați folosit deja acest produs, ne-ar face mare plăcere să împărtășiți cu noi opiniile dvs.

Radiesse®
Radiesse

Pacienții iubesc umplutura dermică Radiesse pentru capacitatea sa de a trata liniile faciale ușoare până la moderate. Acționează ca o umbrelă la locul injectării pentru a forma țesut nou, în timp ce gelul se transformă în colagen.

Radiesse este un injectabil care utilizează microsfere de hidroxiapatită de calciu într-un gel pe bază de apă.

Care sunt utilizarile Radiesse în corecțiile faciale ?
  • Minimizarea pliului dintre zona gurii și a nasului
  • Reducerea ridurilor zâmbetului din colțul buzelor
  • Eliminarea ridurilor de deasupra buzei superioare
  • Tratarea cicatricilor rezultate din probleme ale pielii, cum ar fi acneea
  • Corecția denivelărilor nasului și a bărbierilor
  • Reglarea contururilor maxilarului inferior

Citește mai mult despre Radiesse lido 1,5ml.

Dacă ați folosit deja acest produs, ne-ar face mare plăcere să împărtășiți cu noi opiniile dvs.

Toate produsele noastre din portofoliu sunt marcate CE iar noi suntem autorizați de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, pentru distribuirea acestora.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *