O gamă largă de filere cu acid hialuronic oferă soluții pentru a întineri pielea și pentru a vă ajuta pacienții să se simtă minunat cu privire la modul în care arată.

Cunoscute sub numele de umpluturi injectabile, filerele cu acid hialuronic sunt un instrument util în restabilirea plenitudinii și a volumului feței și mâinilor.

Astfel, este redus aspectul liniilor, ridurilor și altor preocupări legate de vârstă.

Pe măsură ce îmbătrânim, mulți dintre noi experimentăm pierderea de grăsime facială și epuizarea volumului ca o consecință naturală.

Filerele sunt substanțe asemănătoare gelului și sunt injectate sub piele.

Multe dintre elementele găsite în umplutură sunt, de asemenea, în mod natural în organism și sunt bine primite de majoritatea pacienților.

Alături de filerele cu acid hialuronic se pot realiza și alte terapii complementare de îngrijire a pielii, cum ar fi mezoterapia sau liftingul prin fire bioresorbabile. Citește mai multe despre utilizarea firelor PDO în lifting-ul ochilor, privirea FOXY EYES.

Pacienții se vor bucura de beneficiile tratamentelor complementare de îngrijire a pielii și vor obține un aspect fresh, vizibil îmbunătățit.

Indiferent de obiectivele/provocările din cabinetul dvs. echipa Nfarm vă pune la îndemână, prin acces rapid on-line, un portofoliu divers de produse dedicate segmentului de estetică medicală și dermatoestetică.

Platforma Nfarm deține o gamă variată de fillere cu acid hialuronic, creme dermatocosmetice, cocktail-uri pentru mezoterapie, aparatură și accesorii.

De asemenea aveți posibilitatea plasării comenzilor dvs. direct în site, fără apel telefonic. Oferim posibilitatea plăților ramburs, on-line cu card bancar sau OP.

Comenzile au un timp de livrare de 1-3 zile lucrătoare.

Citește mai mult despre tipurile de acid hialuronic.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *